PORTRÆTFOTO TIL LINKEDIN OG ANSØGNING

Portrætfoto til Linkedin og ansøgning til fornuftige priser. Når du skriver en ansøgning, så har du nok et håb om, at netop din ansøgning bliver lagt i den gode bunke. Altså den bunke, som firmaet vurderer, kunne være interessant at tage ind til samtale. Hvis du gerne vil øge din chance for det, så kan du for det første skrive en kanon-god ansøgning. For det andet kan supplere dine ord med et virkelig godt billede. Den slags portrætfotos kan med fordel tages af en professionel fotograf. Med en perfekt formuleret ansøgning og et godt portrætfoto er du et godt skridt på vej hen imod at komme i betragtning.

Erhvervsportræt Odense
portrætfotografi haderslev
kvinde portræt
portraetter
portræt til SoMe
portraetter
Portrætfoto til LinkedIn
portræt til SoMe

Det bedste portrætfoto vinder

Portæt til dating Portrætfoto fotograf portrætbilleder erhverv og private medarbejderfotografering visuel oplevelse profilbilleder billeder og fotografi

Hvordan kan et godt portrætfoto til en ansøgning se ud?

Det kommer ret meget an på, hvilket jobansøgningen er rettet imod, når der kommer til selve billedet. Afhængigt af typen af job så kan billedet være et lille nærbillede, eller det kan være et større billede, som viser mere end ansigtet.

I forhold til lokation så kan billedet være helt uden baggrund, eller det kan være med en synlig baggrund. Det kan for eksempel være taget ude i naturen eller på en lokation, der har relevans i forhold til jobbet og arbejdspladsen.

Nogle vælger også at have et billede på, som viser ansøgeren i en arbejdsrelateret situation.

Hvilken type foto egner sig bedst til en ansøgning?

Et ansøgningsfoto kan være lavet på forskellige måder. Det kan enten være i sort/hvid eller i farver. Derved får billedet et forskelligt udtryk. Du kan også bede om at få lavet billederne både i sort/hvid og i farver. Så kan du se forskellen og vælge det, som du synes bedst om til formålet.

Fotoet kan også være efterbehandlet, men det bør aldrig være retoucheret. Det gør ansøgeren utroværdig den dag, vedkommende møder op til en samtale. Det er jo ikke en egenskab, som bliver værdsat i forbindelse med en jobansøgning. 

Det vigtigste ved et portrætfoto er dit ansigt. Det skal gerne være et naturligt billede. Det skal også gerne udstråle venlighed og kompetence. Husk på, at det er det første indtryk, modtageren af ansøgning får af dig. Det kan den professionelle fotograf lave på flotteste vis. 

Hvilken type ansøgningsfoto vil du helst have?

Hvis du har et ønske om, at dit foto til ansøgningen skal være på en bestemt måde, så kan du sagtens få lavet det. Du kan få stor indflydelse på, hvordan de færdige billeder bliver. Fotografen kan bidrage med sin erfaring, specialudstyr og gode tips. 

Det kan godt betale sig for dig at få lavet en serie af portrætfotos, der er velegnet til en ansøgning. De kan godt være med til at gøre, at du bliver udvalg til at komme til en jobsamtale. Det er i hvert fald en stor fordel at have et billede på ansøgningen. Her er det bare vigtigt, at det er et velegnet foto, der bliver sat på.

Er du i tvivl om, hvilken type fotos der egner sig bedst til netop din ansøgning, så kan fotografen vejlede dig og vise dig nogle eksempler på hans arbejde.

Book en fotosession

Skriv til os og fortæl hvad slags portræt du er på jagt efter

Portræt
Fotograferne
Kontakt nu

Tlf. 42 67 90 11

mail@portrætfotograf.net

Book i god tid

Åbningstider

MANDAG – FREDAG: 10 – 18

LØRDAG – SØNDAG: 10 – 16