Portræt til de sociale medier

Et godt Portræt til de sociale medier står stærkere end et kedeligt selfie. Mange har en profil på et eller flere sociale medier. Det kan være en helt privat eller en erhvervsmæssig profil. Hvis der er tale om en erhvervsmæssig konto så kan det godt betale sig for dig at få taget nogle gode og passende billeder af en professionel fotograf. Et profilbillede til de sociale medier kan se ud på forskellige måder men det er altid vigtigt at den type billeder er så troværdige som muligt. 

portrætter
fotografering portræt
portræt foto
profilbillede
portræt
portrætfoto-af-musiker
portraetter
portræt til SoMe
portraetter
portrætfotografer
profilbillede viborg

Det bedste portrætfoto vinder

Portæt til dating Portrætfoto fotograf portrætbilleder erhverv og private medarbejderfotografering visuel oplevelse profilbilleder billeder og fotografi

Hvor store skal portrætfotos til de sociale medier være?

I forhold til størrelsen på portrætfotos til de sociale medier så kommer det blandt andet an på, hvad billederne skal bruges til. Hvis de for eksempel skal bruges til din private konto på et socialt medie, så er det typisk kun ansigtet, der skal være med på billedet. 

Er der tale om et erhvervsmæssigt billede, så vil der ofte blive brug for nogle større billeder. Det kan eventuelt være nærbilleder, halvnære billeder eller endnu større. Mange firmaer lægger forholdsvis store billeder ud af deres varer eller andre ydelser. I forbindelse med et liberalt erhverv, så vil der ofte være personer med på billederne. 

Hvor kan billederne til de sociale medier blive taget?

Billederne til de sociale medier kan tages på forskellige lokationer. De kan for eksempel blive taget i fotografens studio. Det er også en mulighed at tage billederne hjemme hos vedkommende, der skal tages billeder af. Er det erhvervsmæssige billeder, der skal tages, så kan det eventuelt foregå på selve virksomheden.

I nogle tilfælde er det optimalt at tage billederne ude i naturen eller på en særlig lokation, der kan have betydning for en person eller for et firma. 

Du kan altid aftale med fotografen, hvor dine billeder skal tages. Ligesom fotografen gerne kommer med vejledning i forhold til det. Den lokale fotograf kender ofte nogle velegnede steder at skyde de pågældende billeder.

Lad den professionelle fotograf tage de flotte portrætfotos?

Den professionelle fotograf har stor erfaring med at tage blændende portrætfotos. Det gælder også for de billeder, der skal bruges på de sociale medier. De billeder skal gerne være af en høj kvalitet, og det har fotografen både erfaringen og ekspertisen til at lave.

Desuden har fotografen alt det professionelle udstyr, der skal til for at tage billederne og til at efterbehandle dem, så de bliver helt perfekte til formålet. Det kommer meget an på, præcis hvad billederne skal bruges til. 

De perfekte portrætfotos til de sociale medier har nøjagtigt den størrelse, de skal have, når de er lavet af den erfarne fotograf. Desuden er portrættet perfekt belyst og beskåret. Billederne viser den portrætterede så naturligt og flot som muligt. Personerne udstråler seriøsitet og venlighed og hvad, du eventuelt gerne vil have fotografen til at lave.

Fortæl fotografen, hvad du skal bruge billederne til, og hvordan du gerne vil have dem til at se ud. Så er der en rigtig stor chance for, at du får lige nøjagtigt den type portrætfotos til de sociale medier, som du gerne vil have. 

Book en fotosession

Skriv til os og fortæl hvad slags portræt du er på jagt efter

Portræt
Fotograferne
Kontakt nu

Tlf. 42 67 90 11

mail@portrætfotograf.net

Book i god tid

Åbningstider

MANDAG – FREDAG: 10 – 18

LØRDAG – SØNDAG: 10 – 16