Portræt til dating

Få nu lavet et GODT portræt til dating. Det er dokumenteret via flere undersøgelser at et professionel portrætfoto får mange flere besøgende på en dating profil end det modsatte. Er du på datingmarkedet, så ved du, at det er virkelig vigtigt at have et supergodt og vellignende portrætfoto. Det er det eneste indtryk læseren har af dig, så derfor betyder det meget, at billedet viser et venligt, sympatisk og naturligt menneske.

Fotograf til mænd
portrætfoto til dating
dating apps som Tinder
Portræt til de sociale medier
portrætfotografi haderslev
kvinde portræt
portraetter
portræt til SoMe
portraetter
fotografering-portræt
portræt til SoMe

Det bedste portrætfoto vinder

Portæt til dating Portrætfoto fotograf portrætbilleder erhverv og private medarbejderfotografering visuel oplevelse profilbilleder billeder og fotografi

Lad den professionelle fotograf tage billedet til dating

Det er temmelig meget at kræve af et foto, og desuden er det et billede, som du ikke selv kan tage. En selfie giver sjældent et mindre flatterende resultat. Når du skal have et profilbillede på en datingside, så blotter du dig ret meget. Det er en følsom sag at gøre det. Også af den grund er det vigtigt, at billedet viser en naturlig og flatterende side af dig.

Da du sikkert meget gerne vil have et rigtig godt billede af dig på din datingprofil, så kan det godt betale sig for dig at få det lavet hos en professionel fotograf. Så kan du være sikker på, at det bliver et fantastisk billede. Du kan også få lavet en lille serie af billeder, så du har nogle af vælge imellem. 

Du kan enten få taget billederne med en neutral baggrund i fotografens studio eller få et taget på en anden lokation. Fotografen vil under alle omstændigheder kunne få taget og efterbehandlet de skønneste billeder af dig. Dem kan du i hvert fald roligt sætte på din datingside.

Hvordan kan portrætfotos til en datingside se ud?

Den type portrætfotos kan se ud på forskellige måder. Det kan enten være i farver eller i sort/hvid. Det giver nogle forskellige udtryk. De kan også være mere eller mindre taget på nært hold. Det kan enten vise dit ansigt, dit ansigt og din overkrop eller vise dig i fuld figur.

Det mest almindelig er at bruge et billede, der udelukkende viser et ansigt. Det kan også være halvnær, så det viser ansigtet og en del af overkroppen. Det er også fint. Fuld figur fungerer sjældent godt, fordi det bliver meget småt, hvis billedet bliver set på telefonen.

Billedet skal gerne fungere som et blikfang, og derfor skal det være nemt at se især ansigtstræk på det.

Se godt ud på din dating profil. Sørg for et godt portræt til dating.

Hvad skal et portrætfoto til en datingside udstråle?

Den type billede, der fungerer bedst i forhold til en datingside, er et billede, der viser personen helt naturligt. Et hverdagsbillede af høj kvalitet er det bedste. Det signalerer seriøsitet og din normalitet. Du bør aldrig bede fotografen om at lægge et filter ned over dit billede.

Det er dårlig stil at se helt anderledes ud i virkeligheden end på billedet. Det er et udtryk for utroværdighed og ærlighed. Det er det dårligste udgangspunkt for at indlede et forhold. Så hellere vise et ærligt ansigt med en dejlig udstråling. Det er ærligt og fint. 

Lad fotografen lave nogle skønne billeder, der viser, hvem du er. Selve fotografiet skal være af en super god kvalitet. Det er lige præcis det, som den professionelle fotograf kan. Tag gerne fotografen med på råd, når du skal have taget nogle portrætfotos til en datingside. 

Book en fotosession

Skriv til os og fortæl hvad slags portræt du er på jagt efter

Portræt
Fotograferne
Kontakt nu

Tlf. 42 67 90 11

mail@portrætfotograf.net

Book i god tid

Åbningstider

MANDAG – FREDAG: 10 – 18

LØRDAG – SØNDAG: 10 – 16