Et godt portræt sælger dig bedst

Få det perfekte udtryk til at vise hvem du er som din egen chef, eller som I er som partnere for jeres virksomhed. Et godt portrætfoto, der sætter dig ind en bestemt kontekst.

Vi kan lave billeder af en dag på kontoret, i produktionen eller hvad du måtte ønske.

Der afsættes altid din tid til hvert billede, så vi får alle de gode detaljer er på plads. Portrættet bliver redigeret/retouched og farvejusteret, alt efter hvad du måtte ønske, så det passer til din profil. Hvert foto modtages digitalt, i meget høj opløsning.

portræt-cv

Headshot / Portræt

Headshot er billedet til CV’et og visitkortet, de sociale medier såsom: Facebook og LinkedIn. Vi kan lave dit headshot på en ensfarvet hvid baggrund eller bruge eksisterende lokaler, som baggrund. Vi afsætter altid gerne ekstra tid for at sikre det ønskede udtryk.

Hvert foto modtager du i både den digitale versioner i meget høj opløsning og web opløsning. Ét med hvid baggrund og ét med gennemsigtig baggrund. Dette kan bruges til facebook banner flyers m.m.

Portræt til de sociale medier

Medarbejderportrætter

Præsenter hele din virksomhed med et professionelt look med ens baggrund printklare til rammerne på kontorets medarbejdervæg. Et foto af hver medarbejder på en ensfarvet hvid baggrund (med mindre andet aftales). For hver medarbejder modtages ét digitalt foto i meget høj opløsning så det kan bruges i flere forskellige sammenhænge.

1-5 minutters fotografering per medarbejder, på din arbejdsplads eller i vores studie.
1stk fuldt redigeret, digitalt billede, per medarbejder.